L2GO släpper nu en tjänst för alla som vill leva mer hållbart. Initialt kommer det att vara en pilot där konceptet med tillhörande app kommer att testas på [ett 20-tal] hushåll i Stockholm. Det första erbjudandet som lanseras i tjänsten är prenumeration av sängkläder och handdukar.

L2GO börjar leverera morgondagens hemnära tjänster idag. [Redan från start får kunderna högkvalitativa och hållbara textilier som klarar extra många tvättar. Nymanglade vita sängkläder i satin eller enkel percale samt frotté i lyxig hotellkvalitet levereras direkt hem till dörren med hjälp av kollektivtrafiken. All bomull i textilierna är givetvis eko-certifierad. Det ingår två kompletta byten i månaden utan extra kostnad, samt fria utkörningar]  Kunderna i piloten kommer att kunna starta sitt abonnemang på tjänsten direkt i appen. Där kommer de att kunna välja ut lämpligt paket med sängkläder och handdukar, ange utkörningsdag samt adress och få hotellkänsla hemma redan nästa dag. All betalning kommer även att ske via appen genom betalleverantören Stripe. Tjänsten och appen kommer att testas och utvecklas hand i hand med kundåterkoppling innan en bredare lansering sker. På sikt kommer vi att bygga ut konceptet för fler tjänster och utöka till fler städer.

”Idén till tjänsten föddes när vi insåg hur miljöoptimerad textilkonsumtion inom hotell- och tvätteribranschen är genom cirkulär livscykel. Man kommer att även vilja konsumera hemnära tjänster på samma sätt i mycket större utsträckning och på ett än mer kundanpassat och flexibelt sätt i framtiden. Vi ser det redan i mycket stor utsträckning idag. Vårt fokus är på kundupplevelsen och att göra det enkelt att ta del av vardagslyx som bygger på sparsamhet kring våra begränsade naturresurser. Vår satsning på den digitala upplevelsen som ett komplement till det fysiska gränssnittet är en av våra viktigaste strategiska prioriteringar för att uppnå detta.” Olof Lundström, VD på L2GO

”Vi skapade gränssnittet i appen för att göra det riktigt bekvämt för gemene man att hantera sina bokningar, utan att själv vara insatt i alla de smarta tekniska lösningar som finns till hands för att hantera logistikhanteringen under ytan. Vi brukar säga att du har linneskåpet i molnet och att lakanen streamas direkt till sängen – det är ett nytt sätt att konsumera textilier och andra produkter, säger David Bauman, CTO på L2GO.

 

Läs mer om tjänsten på www.l2go.com

Testa tjänsten på www.wellbe.l2go.com