Efter att ha levererat tvättade och manglade sängkläder och handdukar med högsta hotellklass till dörren under hela hösten, tar L2GO nu nästa steg och erbjuder städtjänster och bäddning i samband med byte av textilier. 

Våra kunder har hela hösten frågat om vi inte kan bädda sängen hemma också. Det är inte bara tvätten som tar tid i anspråk från våra kunder, utan bäddning och den sista touchen gör en stor skillnad för upplevelsen uttrycker kunderna.

Nu gör vi det möjligt. Istället för att byta ut kassen med textilier vid dörren, tar vi nu steget in i bostaden och levererar riktig hotellkänsla hemma. Vi bäddar med de nymanglade sängkläderna och städar. Vi hanterar även nycklar till bostaden och förvarar dem säkert så att det blir så smidigt för våra kunder som möjligt, men framförallt att de får den där riktigt härliga upplevelsen att komma hem till ett fräscht hem.

Vi levererar tjänsten i samarbete med utvalda städfirmor och fortsatt inom tullarna i Stockholm.

 

Om L2GO

L2GO är ett företag inom cirkulär ekonomi. Vår mission är att på sikt förändra vårt allas beteende, så att världens resurser kan användas på ett smartare sätt. Textilproduktionen är en av våra största miljöförstörare. Med modern teknik kan vi tillsammans skapa förutsättningar för att gemensamt och på enklast möjliga vis bidra till att vi blir bättre på att hushålla med jordens begränsade resurser. Precis som på ett hotell behöver du inte ha egna sängkläder och handdukar, utan nymanglade sängkläder, tvättade badrumstextilier och påfyllning av duschtvål för hemmet ingår som en tjänst. Textilierna plockas upp, tvättas och manglas i professionella tvätterier som har högsta nivå av hygien. Därigenom bidrar kunderna också till miljön på ett positivt sätt genom att spara upp till 50 procent koldioxid (CO2) och vatten jämfört med att tvätta det i en vanlig privat tvättmaskin.

Läs mer om tjänsten

Testa tjänsten på www.wellbe.l2go.com