Som den största studentdrivna entreprenörskapsorganisationen på KTH, har Excitera en viktig roll att inspirera och guida studenter i hur en idé kan omvandlas till ett företag.

Under våren 2019 gjorde föreningen inlägg i sociala medier under temat ”Monday Motivation” genom att låta entreprenörer dela med sig av sin bakgrund och erfarenheter.

I samband med detta blev L2GO:s VD Olof Lundström tillfrågad att dela med sig av sin resa från entreprenörskap på KTH till en internationell karriär inom storbolag och sen till att starta eget företag:

”Min rekommendation till framtida entreprenörer skulle vara att lära sig om startups från seniora entreprenörer.  Det kommer sannolikt att hjälpa till att undvika några av de många fallgroparna på vägen”.

Om L2GO och Wellbe i samarbete med Nordic Choice Hotels

L2GO är ett företag inom cirkulär ekonomi som i samarbete med Nordic Choice Hotels står bakom tjänsten Wellbe och konceptet Hotellkänslan™. Vår mission är att på sikt förändra vårt allas beteende, så att världens resurser kan användas på ett smartare sätt. Textilproduktionen är en av våra största miljöförstörare. Med modern teknik kan vi tillsammans skapa förutsättningar för att gemensamt och på enklast möjliga vis bidra till att vi blir bättre på att hushålla med jordens begränsade resurser. Precis som på ett hotell behöver du inte ha egna sängkläder och handdukar, utan i Hotellkänslan™ ingår förutom städning även bäddning samt att nymanglade sängkläder, tvättade badrumstextilier och påfyllning av duschtvål för hemmet ingår som en tjänst. Textilierna plockas upp, tvättas och manglas i professionella tvätterier som har högsta nivå av hygien. Därigenom bidrar kunderna också till miljön på ett positivt sätt genom att spara upp till 50 procent koldioxid (CO2) och vatten jämfört med att tvätta det i en vanlig privat tvättmaskin.

Läs mer om tjänsten

Testa tjänsten på www.wellbe.l2go.com