I ett samarbete mellan startup-bolaget L2GO och Nordic Choice Hotels lanseras nu ett pilotprojekt där boende på Kungsholmen i Stockholm kan få med sig hotellkänslan hem. Testpiloten innebär att hotellgäster kan förbli incheckade även de dagar de inte bor på Nordic Choice Hotels genom att få tillgång till hotelltjänster i sina egna hem.

Pilotprojektet har fått namnet ‘Hotellkänslan’ och testas just nu på ett antal Nordic Choice Club-medlemmar i Stockholm. Tjänsten skapar semesterlyx hemma genom att bland annat erbjuda städning, nymanglade sängkläder, handdukar, badrockar och lyxiga badrumsprodukter direkt hem till kunderna. Pilotprojektet går till så att kunderna beställer tjänsten genom en app, särskilt utvecklad av L2GO, och utifrån sina egna behov och önskemål får en prenumeration av tjänsten som passar just dem. Mottagandet från testpiloterna har hittills varit mycket positivt och efterfrågan var stor vid lanseringstillfället.

 Vi har varit försiktiga med att kommunicera detta eftersom det enbart är en testperiod men det är tydligt att djungeltrumman har gått. De platser vi kunnat erbjuda nu i början fylldes snabbt och kölistan är lång. Det här har varit en succé från dag ett och jag hoppas nu att vi kommer att kunna gå ut i större skala inom kort” säger Ulf Cato, VD på Clarion Hotel Amaranten.

Utöver att erbjuda ett lyxigare alternativ till konventionella städtjänster är Hotellkänslan även ett klimatsmart val. Genom att erbjuda en prenumeration av sängkläder och badrumstextilier minskar vi nyproduktionen av textilier, vilken är en av våra största miljöförstörare.

Det här är naturligtvis otroligt skönt för våra gäster som får en lyxigare och mer bekväm vardag till ett pris alla har råd med men vi ser också att detta kommer att hjälpa människor att leva ett mer hållbart liv. Genom samordnade transporter, medvetna leverantörer av mat och produkter och dessutom erbjuder mat från hotellens restauranger så minskar vi inte bara utsläppen utan också matsvinnet. Gästerna kan kort och gott sova med gott samvete” säger Christian Lundén, director of Future Business på Nordic Choice Hotels.

 

Läs mer om tjänsten på www.l2go.com

Testa tjänsten på www.wellbe.l2go.com