På L2GO utformar vi tjänster för hemmet med utgångspunkt i att underlätta i vardagen och samtidigt öka återanvändning av resurser.

Under våren när allt fler behövt jobba hemifrån pga covid-19 har flera kunder frågat om möjligheten att inkludera hemleverans av måltider i samband med bokade tillfällen.

”Genom att underlätta i vardagen har vi som målsättning att minska stress och därigenom öka välmående. När vi ändå är hemma hos kunderna kan vi göra mycket mer. Genom att nu leverera  frukostpåsar och matlådor direkt till kylen, tar vi ytterligare ett viktigt steg i denna riktning” säger L2GOs Vd Olof Lundström.

All mat är nylagad och nedkyld direkt.  Matlådorna är lagade av kockar med förflutet på stjärnkrogar såsom Fredsgatan 12, Den Gylldene FredenTennstopet, m.fl.

Mer info om Wellbes matlådor

Om L2GO i samarbete med Nordic Choice Hotels

L2GO är ett företag inom cirkulär ekonomi som i samarbete med Nordic Choice Hotels står bakom konceptet Hotellkänslan™. Vår mission är att på sikt förändra vårt allas beteende, så att världens resurser kan användas på ett smartare sätt. Textilproduktionen är en av våra största miljöförstörare. Med modern teknik kan vi tillsammans skapa förutsättningar för att gemensamt och på enklast möjliga vis bidra till att vi blir bättre på att hushålla med jordens begränsade resurser. Precis som på ett hotell behöver du inte ha egna sängkläder och handdukar, utan i Hotellkänslan™ ingår förutom städning även bäddning samt att nymanglade sängkläder, tvättade badrumstextilier och påfyllning av duschtvål för hemmet ingår som en tjänst. Textilierna plockas upp, tvättas och manglas i professionella tvätterier som har högsta nivå av hygien. Därigenom bidrar kunderna också till miljön på ett positivt sätt genom att spara upp till 50 procent koldioxid (CO2) och vatten jämfört med att tvätta det i en vanlig privat tvättmaskin.

Läs mer om tjänsten

Testa tjänsten på www.wellbe.l2go.com