Den digitala upplevelsen är central för L2GOs tjänster och nu lanserar företaget sin nya hemsida och webbshop för att att erbjuda kunderna möjligheten att göra sitt köp från hemsidan utan att ladda ned en app till telefonen. Självklart fungerar de både i webbläsare på mobilen, surfplattan och datorn.

I samband med detta, lanserar företaget även en ny visuell identitet.

”I takt med att vårt tjänsteutbud utvecklats har vi sett behovet att utforma en visuell identitet, logga och namn som speglar vårt erbjudande. Med våra tjänster vill vi hjälpa till med att frigöra tid och öka välmående för att skapa så kallad work-life balance. Det var det vi tog fasta vid när vi till slut landade i namnet Wellbe. Wellbe representerar hälsa, balans och hållbarhet vilket vi förstärkt ytterligare i själva designen där W i Wellbe symboliserar ett hjärta”, berättar Neza Dukic, UI-designer och grafisk formgivare på L2GO.

Om L2GO i samarbete med Nordic Choice Hotels

L2GO är ett företag inom cirkulär ekonomi som i samarbete med Nordic Choice Hotels står bakom konceptet Hotellkänslan™. Vår mission är att på sikt förändra vårt allas beteende, så att världens resurser kan användas på ett smartare sätt. Textilproduktionen är en av våra största miljöförstörare. Med modern teknik kan vi tillsammans skapa förutsättningar för att gemensamt och på enklast möjliga vis bidra till att vi blir bättre på att hushålla med jordens begränsade resurser. Precis som på ett hotell behöver du inte ha egna sängkläder och handdukar, utan i Hotellkänslan™ ingår förutom städning även bäddning samt att nymanglade sängkläder, tvättade badrumstextilier och påfyllning av duschtvål för hemmet ingår som en tjänst. Textilierna plockas upp, tvättas och manglas i professionella tvätterier som har högsta nivå av hygien. Därigenom bidrar kunderna också till miljön på ett positivt sätt genom att spara upp till 50 procent koldioxid (CO2) och vatten jämfört med att tvätta det i en vanlig privat tvättmaskin.

Läs mer om tjänsten

Testa tjänsten på www.wellbe.l2go.com