L2GO etablerar två nya leveranshubbar och erbjuder nu tjänsten Wellbe och konceptet Hotellkänslan™ i Göteborg och Malmö.

Vid L2GO:s huvudkontor har det varit full aktivitet i sommar inför lanseringen av företagets tjänst Wellbe och konceptet Hotellkänslan™ i Göteborg och Malmö. Två nya leveranshubbar som utgår från hotellet Clarion Hotel Post i Göteborg och Clarion Hotel Malmö Live i Malmö har etablerats och en ny regionansvarig har rekryterats.

”Vår långsiktiga plan är att våra tjänster ska finnas tillgänglig för hushåll på samtliga orter där Nordic Choice Hotels är etablerade och vi gör det nu genom att ta nästa steg till Göteborg och Malmö. Vi har en mycket skalbar affärsmodell vilket vi genom denna blixtsnabba expansion nu har bevisat”, säger Liana, verksamhetschef på L2GO.

Om L2GO i samarbete med Nordic Choice Hotels

L2GO är ett företag inom cirkulär ekonomi som i samarbete med Nordic Choice Hotels står bakom konceptet Hotellkänslan™. Vår mission är att på sikt förändra vårt allas beteende, så att världens resurser kan användas på ett smartare sätt. Textilproduktionen är en av våra största miljöförstörare. Med modern teknik kan vi tillsammans skapa förutsättningar för att gemensamt och på enklast möjliga vis bidra till att vi blir bättre på att hushålla med jordens begränsade resurser. Precis som på ett hotell behöver du inte ha egna sängkläder och handdukar, utan i Hotellkänslan™ ingår förutom städning även bäddning samt att nymanglade sängkläder, tvättade badrumstextilier och påfyllning av duschtvål för hemmet ingår som en tjänst. Textilierna plockas upp, tvättas och manglas i professionella tvätterier som har högsta nivå av hygien. Därigenom bidrar kunderna också till miljön på ett positivt sätt genom att spara upp till 50 procent koldioxid (CO2) och vatten jämfört med att tvätta det i en vanlig privat tvättmaskin.

Läs mer om tjänsten

Testa tjänsten på www.wellbe.l2go.com