L2GO har slutit avtal med Benify vilket innebär att Wellbe och konceptet Hotellkänslan™ från och med hösten 2020 finns tillgänglig för miljontals anställda via över 1500 företags förmånsportaler.

Genom Benifys förmånsportal har företag möjlighet att stötta sina anställda balans i livet. I gengäld kommer de att jobba effektivare, stanna längre – och stärka arbetsgivarvarumärket.

”Wellbes ena grundpelare är att bidra till så kallad work-life-balance genom tjänster som avlastar i vardagen. Benify är tydliga med att balans handlar om olika saker beroende på var i livet man befinner sig, men den röda tråden som håller ihop deras förmånsportal är nyckelorden ”mindre stress” och ”mer livskvalitet”. Av denna anledning är Benify som samarbetspartner en perfekt matchning.” säger Olof Lundström, VD på L2GO som tillsammans med Nordic Choice Hotels står bakom tjänsten Wellbe.

Om L2GO i samarbete med Nordic Choice Hotels

L2GO är ett företag inom cirkulär ekonomi som i samarbete med Nordic Choice Hotels står bakom konceptet Hotellkänslan™. Vår mission är att på sikt förändra vårt allas beteende, så att världens resurser kan användas på ett smartare sätt. Textilproduktionen är en av våra största miljöförstörare. Med modern teknik kan vi tillsammans skapa förutsättningar för att gemensamt och på enklast möjliga vis bidra till att vi blir bättre på att hushålla med jordens begränsade resurser. Precis som på ett hotell behöver du inte ha egna sängkläder och handdukar, utan i Hotellkänslan™ ingår förutom städning även bäddning samt att nymanglade sängkläder, tvättade badrumstextilier och påfyllning av duschtvål för hemmet ingår som en tjänst. Textilierna plockas upp, tvättas och manglas i professionella tvätterier som har högsta nivå av hygien. Därigenom bidrar kunderna också till miljön på ett positivt sätt genom att spara upp till 50 procent koldioxid (CO2) och vatten jämfört med att tvätta det i en vanlig privat tvättmaskin.

Läs mer om tjänsten

Testa tjänsten på www.wellbe.l2go.com