Wellbe har under året slutit många viktiga avtal och dubblerat sin omsättning. 2021 förväntas bli ett år med stor tillväxt för branschen. Av denna anledning har Wellbe utsett ett Advisory Board inom marknadsföring och tillväxt.

”Vi växer och ser ett enormt värde i att få externa perspektiv i viktiga vägval och strategiska frågor som vi kommer att stå inför under nästa år. Vi är mitt i flera viktiga dialoger och vi utvärderar nya möjligheter. En stor tillväxt i branschen väntas. 2021 kommer onekligen att bli ett riktigt spännande år! Vi tar vår tjänst Wellbe in i nästa fas och vi är därför otroligt glada över att ha fått med oss så kunniga och erfarna rådgivare i vårt advisoryboard, säger Olof Lundström, VD Wellbe by L2GO.

Wellbes Advisory board består av:

Josefine Qviberg, Clarion Hotel Amaranten

Jonathan Lannö, Bzzt

Laura Dahlborg, Atticora

Erik Lindström, Gartner

Carina Albertsson, Clarion Hotel Post

Jenny Persson, Clarion Hotel & Congress Malmö Live